Advertisement

Σχινο Κορινθιασ / Vx4io8g0gtf Jm / Φωτιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Σχινο Κορινθιασ / Vx4io8g0gtf Jm / Φωτιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας.. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό μπαφάνι καίγονται σπίτια! Δύσκολη η νύχτα στο σχίνο κορινθίας από τη μεγάλη φωτιά. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. 03:18πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή λίγα μόλις λεπτά από τον οικισμό σχίνο κορινθίας και εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει σχεδόν περικυκλώσει τον οικισμό. Δύσκολη η νύχτα στο σχίνο κορινθίας από τη μεγάλη φωτιά. Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι.

4yfhf Zqpfd9km
4yfhf Zqpfd9km from www.iefimerida.gr
Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Φωτιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών έχει ξεσπάσει φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε οικισμό ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί εντολή. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας.

Στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες, από τη μεγάλη φωτιά που καίει ανεξέλεγκτα στο σχίνο κορινθίας. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν και με το πρώτο φως της μέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον σχίνο λουτρακίου, ενώ υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου, αν χρειαστεί. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν διότι. Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών έχει ξεσπάσει φωτιά στο σχίνο κορινθίας. 03:18πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 87 πυροσβέστες με 28 οχήματα, με τρεις. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της πέμπτης λίγο μετά τις 22:00 σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, η οποία απειλεί κατοικημένη περιοχή. Η φωτιά είναι κοντά σε οικισμό σύμφωνα με το korinthostv και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν. Φωτιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση και απειλεί τον οικισμό. Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο.

Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο. Δύσκολη η νύχτα στο σχίνο κορινθίας από τη μεγάλη φωτιά. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν διότι. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. Φωτιά στο σχινό κορινθίας © loutrakiblog.

Lr97surpmlm7qm
Lr97surpmlm7qm from i1.prth.gr
Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση. Φωτιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό μπαφάνι καίγονται σπίτια! Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβεστικά οχήματα με 54 πυροσβέστες από την. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Η φωτιά είναι κοντά σε οικισμό σύμφωνα με το korinthostv και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν. Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια.

Ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση και απειλεί τον οικισμό.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Στο σημείο αυτή την ώρα επικρατεί αναστάτωση από την ένταση της φωτιάς που. 03:18πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβεστικά οχήματα με 54 πυροσβέστες από την. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί κατοικίες, τόσο στον σχίνο όσο και στον οικισμό αγία σωτήρα ενώ και οι δύο έχουν εκκενωθεί και. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό μπαφάνι καίγονται σπίτια! Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 87 πυροσβέστες με 28 οχήματα, με τρεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών έχει ξεσπάσει φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό μπαφάνι καίγονται σπίτια! Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί κατοικίες, τόσο στον σχίνο όσο και στον οικισμό αγία σωτήρα ενώ και οι δύο έχουν εκκενωθεί και. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβεστικά οχήματα με 54 πυροσβέστες από την. Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια.

Ymf1w2w0hbrnum
Ymf1w2w0hbrnum from supertvkorinthos.gr
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών έχει ξεσπάσει φωτιά στο σχίνο κορινθίας. To άρθρο φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά είναι κοντά σε οικισμό σύμφωνα με το korinthostv και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν. Σύμφωνα με τον δήμαρχο λουτρακίου. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 87 πυροσβέστες με 28 οχήματα, με τρεις.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο σχίνο λουτρακίου, κοντά σε οικισμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο λουτρακίου. Η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά στο σχινό κορινθίας © loutrakiblog. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή λίγα μόλις λεπτά από τον οικισμό σχίνο κορινθίας και εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει σχεδόν περικυκλώσει τον οικισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί κατοικίες, τόσο στον σχίνο όσο και στον οικισμό αγία σωτήρα ενώ και οι δύο έχουν εκκενωθεί και. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών έχει ξεσπάσει φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό μπαφάνι καίγονται σπίτια! Δες τον χάρτη του σχίνου κορινθίας, ψάξε διευθύνσεις και βρες διαδρομές με την βοήθεια της εύρεσης γεωγραφικής θέσης. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 87 πυροσβέστες με 28 οχήματα, με τρεις.

Posting Komentar

0 Komentar